Over deze websites

Op  www.besteantivirussoftware.com is informatie te vinden over gratis virusscanner, betaalde virusscanners, online virusscanner en malware-scanners. Bijna alles betreffende computer en online veilheid komt aan bod. Alle informatie is voor u gratis toegankelijk en kan gebruikt worden om slimmer met uw computer of mobiel te internetten. Of jij nou gebruik maakt van Windows Mac of Android alles wordt behandeld.

Hier lees je alles betreffende de werking van veiligheidssoftware en haar functies. Ook worden en praktische tips gegeven en veel gestelde vragen worden beantwoord op onze FAQ pagina.

Betreffende de maker / eigenaar van deze website

 

Maarten

Maarten de Groot

Deze website wordt beheerd door mij Maarten de Groot, werkzaam als verkoopmedewerker bij de Jumbo. Ben net afgestudeerd en bezig websites te maken om als zelfstandige ondernemer verder te kunnen. Mijn jarenlange irritatie aan langzame computers en reclame en popups heeft mij doen interesseren in antivirus software. Daarna ben ik mij gaan interesseren in het maken van websites, deze website is de uitkomst daar van.

Na vele mensen te hebben geholpen met het schoonmaken van hun computer, tot het opnieuw installeren van Windows aan toe kwam ik op het idee om deze site te maken.

Wil jij met mij in contact komen dan kan dat via de contactpagina of via mijn social media accounts

Neem gerust contact met mij op betreffende deze site. Alle feedback over deze about pagina en de rest van deze site is welkom.