• Home

Overzicht internetbeveiligingssoftware pakketten

Op deze pagina staan de betaalde antivirus software op een rijtje. Per antivirus is er een uitgebreide review te lezen. Klik op de meer informatie knop van het antivirusprogramma waar jij meer over wilt weten.

Bitdefender Total Security Multi Device is een compleet antivirus programma dat geschikt is voor Windows, Mac en Android. Gezien het feit dat de virusscanner zeer compleet is, alle functies van de virusscanner goed werken en de virusscanner zelfs al drie jaar op rij is gekozen als het best bekroonde antivirus programma is Bitdefender een uitstekende keus.

Geschikt voor:

k van kaspersky

​Hoewel de exacte componenten van een veiligheidssuite kunnen variëren, beschikken de meeste suites over antivirus, firewall, spamfilter en ouderlijk toezicht. Kaspersky Internet Security voegt aan deze kerncomponenten toe een accurate phishing detectie, een versterkte browser voor financiële transacties, nuttige tune-up tools en nog meer.

Geschikt voor:

mcafee logo

​Het was vroeger voldoende om een security suite te installeren op de enige familie PC. Tegenwoordig, beschikt een gezin vaak over meerdere PC’s, Macs, tablets en smartphones en ze moeten allemaal beschermd. Met Mcafee Live Save kun je elke PC, Macintosh en Android toestel in je huishouden beschermen.

Geschikt voor:

symantec bedrijfs logo, norton

​Hoeveel veiligheid heb je echt nodig? Is een antivirus programma voldoende of moet je een hele security suite kopen? En hoe zit het met de bescherming van je Macs en mobiele apparaten? Het antwoord van Norton op deze vragen bestond vorig jaar uit negen verschillende producten. Die negen producten zijn nu vervangen door een enkele cross-platform product, Norton Security.

Geschikt voor:

webroot logo

Webroot SecureAnywhere Internet Security complete  is zeker niet je typische mega suite, omdat het niet alle functies heeft die je zou verwachten van een suite. In het bijzonder, zijn antispam en ouderlijk toezicht niet aanwezig. In vergelijking met sommige van zijn concurrenten is de PC tune-up functie vrij eenvoudig en backup en synchronisatie missen high-end functies, waaronder het veilig delen van bestanden.

Geschikt voor:

logo van gdata software

​Er zijn verschillende total security pakketten die ondanks hun naam een magere reeks functies bieden. Dit is bijlange na niet het geval met G Data Total Security. Aan haar al behoorlijk complete suite voegt G Data nog backup, tuneup en andere nuttige beveiligingsfuncties toe. Al deze funcites en ook nog eens goed getest door AV-Test en best getest door de Consumentenbond.

Geschikt voor:

webroot logo

​Met zijn zeer kleine formaat en de minimale impact op systeembronnen, lukt het Webroot SecureAnywhere AntiVirus  de meeste concurrenten te verslaan. Webroots haalt hoge scores in de tests van onafhankelijke laboratoria. Wanneer programma’s verdacht worden gevonden, maar niet duidelijk kwaadaardig, houdt Webroot ze in de gaten en registreert alles wat ze doen, netwerk en internet activiteiten inbegrepen.

Geschikt voor:

Een complete antivirus product moet je PC kunnen beschermen tegen aanvallen van alle soorten malware. Het moet ook malware kunnen verwijderen die al aanwezig was voor de installatie en malware die erin slaagde om voorbij zijn realtime bescherming te sluipen. F-Secure Anti-Virus 2015 richt zich op deze twee centrale taken en laat alle franjes en bonusmateriaal weg dat te vinden is bij sommige concurrenten.

Geschikt voor:

outpost pro

​Veel antivirus producten hebben inmiddels een compleet nieuwe gebruikersinterface gekregen, in Windows 8 stijl, tegel gebaseerd en aanraak-vriendelijk. Dit is niet het geval met Outpost Antivirus Pro die nog precies lijkt op de vorige versie. Het is niet te zien, maar er zijn een aantal wijzigingen aangebracht in deze versie.

Geschikt voor:

spybot logo

​Moderne antivirussen kunnen omgaan met allerlei soorten kwaadaardige software. De gratis Spybot  Search en Destroy is bedoeld als aanvulling op je antivirus, om spyware en andere laag risico malware te herkennen die de antivirus zou kunnen missen. Spybot Search en Destroy plus Antivirus laat je de volle kracht van Spybot ervaren. Het biedt realtime bescherming en herkenning van alle malware types.

Geschikt voor:

bedrijfs logo van norman software

Norman Antivirus is antivirus software die ook beschermt tegen malware zoals worms, trojan horses, rootkits en spyware. Norman Antivirus is gecertificeerd door ICSA Labs en Virus Bulletin 100. Het word ook getest door AV-Test, een belangrijk onafhankelijk testlaboratorium, maar krijgt van hun geen topscore.

Geschikt voor:

logo vipre

​Naast het abonnement voor een en vijf computers, biedt Vipre antivirus nu een levenslange licentie, updates inbegrepen. Lifetime verwijst echter niet naar het leven van de gebruiker want de niet overdraagbare licentie geldt voor de levensduur van je PC. Dit kan natuurlijk een goede deal zijn afhankelijk van hoe lang je dezelfde pc behoudt. Vipre installeert zeer snel en makkelijk. Start de installer, voer je registratie in en klik op een knop om de licentie voorwaarden te accepteren. En je bent klaar.

Geschikt voor:

smartschield logo met handen er om heen

​Stel je voor, je computer is onbruikbaar geworden omdat al je bestanden werden versleuteld en de ransomware die dit heeft veroorzaakt vraagt 200 euro of anders zal de coderingsleutel vernietigen. Een nachtmerrie! Zou het niet mooi zijn als je antivirus je terug in de tijd kon laten keren, tot voor de aanval van die vervelende ransomware? SmartShield Plus Antivirus van Centurion Technologies, doet dat! Het is perfect om ongewenste wijzigingen ongedaan te maken.

Geschikt voor:

tiranium security

​Een splinternieuw product zoals Tiranium Premium Security  is weer eens wat anders. Er zijn een aantal dingen die Tiranium zeer goed doet, maar zoals vaak in de eerste versie moet er nog een beetje aan gesleuteld worden. Er wordt ook een gratis versie geleverd, maar met zeer beperkte functies. In het bijzonder mist het de intelligente scans van verdachte activiteiten, de intelligente privacy bescherming en de realtime cloud scans van de premium versie.

Geschikt voor:

trust port logo

​Of je Windows 8 gebruikt of niet, je hebt vast een aantal veranderingen gezien in antivirus producten die op de Windows look en gevoel zijn geïnspireerd. TrustPort Antivirus  is de laatste op de markt die een Windows 8 restyling krijgt. Het zou ook sneller en efficiënter zijn geworden dan de vroegere versie.

Geschikt voor:

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: