Online Virusscanners

Niet zeker of je huidige virusscanner wel goed werk verricht? Of geen zin om een virusscanner te installeren? Wat de reden ook is, de onderstaande scanners zijn online te gebruiken. Wel is er een kleine installatie nodig. Klik op de meer info knop voor een uitgebreide review van de gewenste online virusscanner.

F-Secure Online Virusscanner is een online dienst die je kunt gebruiken om jouw computer gratis te controleren op malware (kwaadaardige software), zoals Trojaanse paarden, spyware, virussen en rootkits zonder dat je hier iets voor hoeft te betalen.

Geschikt voor:

eset logo

ESET Online Scanner is een online virusscanner die je kunt gebruiken om jouw computer te controleren op de aanwezigheid van malware. Bij malware kun je denken aan vervelende virussen, maar ook aan spyware, Trojaanse paarden en rootkits die jouw computer kunnen beschadigen. Dit doet de software door vanuit de browser te draaien, de computer te controleren op schadelijke malware en deze schadelijke malware eventueel direct te verwijderen.

Geschikt voor:

internet browser ios

BitDefender QuickScan is een online virusscanner die werkt volgens het cloud-principe. Dit betekent dat de scanner de informatie in de cloud gebruikt om eventuele schadelijke malware op jouw computer te ontdekken, zodat deze schadelijke items direct verwijderd kunnen worden. Hierdoor is het niet nodig om eventuele updates te downloaden om de scanner te kunnen gebruiken, maar kan de scanner gewoon online gebruikt worden.

Geschikt voor:

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: