Ziggo Internetbeveiliging Basis

Ziggo Internetbeveiliging Basis is een virusscanner die speciaal ontwikkeld is voor klanten van Ziggo. De gratis virusscanner is gebaseerd op de beveiligingssoftware van F-Secure, een virusscanner die normaliter 40 euro per jaar kost.

Ben je klant van Ziggo, dan kun je helemaal gratis gebruik maken van de kwalitatief hoogwaardige software van F-Secure Antivirus en profiteer je dus van een zeer aantrekkelijke aanbieding. Je kunt Ziggo Internetbeveiliging Basis op één computer gebruiken, waarbij je profiteert van volledige bescherming tegen diverse soorten malware. Hierbij kun je denken aan virussen, maar ook aan spyware, rootkits en Trojaanse paarden.

Omdat Ziggo Internetbeveiliging Basis een virusscanner is, bevat de software van deze virusscanner geen firewall. Wel heeft de viruscanner een aparte mailscanner, die inkomende en uitgaande e-mails en bijlagen in deze e-mails controleert op schadelijke bestanden. Maak je gebruik van deze virusscanner, dan kan jouw computer dus niet beschadigd worden met malware door middel van e-mails en bijlagen in e-mails.

Ziggo Internetbeveiliging Basis is zeer geschikt voor thuisgebruik, bevat een goede bescherming tegen diverse soorten malware en wordt dagelijks bijgewerkt met nieuwe virusdefinities in de database. Daarnaast is de virusscanner geheel Nederlandstalig, heeft de virusscanner een overzichtelijke interface en kan de virusscanner eigenlijk alles bieden wat een thuisgebruiker nodig heeft voor de bescherming van een computer.

ziggo virusscnner bediening

De functeis van Ziggo Internetbeveiliging Basis

Ziggo Internetbeveiliging Basis beschikt over een realtime bescherming tegen schadelijke bestanden, waarbij de virusscanner schadelijke bestanden direct kan detecteren en verwijderen. Ontvang je bijvoorbeeld e-mailbijlagen met kwaadaardige bestanden of open je een schadelijk bestand, dan wordt dit direct opgemerkt en wordt de kwaadaardige software tegengehouden.

Daarnaast is Ziggo Internetbeveiliging Basis niet alleen uitgerust met realtime bescherming tegen schadelijke bestanden, maar is de virusscanner ook uitgerust met een zogeheten DeepGuard functionaliteit. Deze functionaliteit controleert toepassingen in de cloudservice van F-Secure, waarbij de functionaliteit ervoor zorgt dat alleen veilige toepassingen gebruikt worden op de computer. Als de veiligheid niet kan worden gecontroleerd, controleert DeepGuard het gedrag van de betreffende toepassing met twijfelachtige veiligheid. Als dit gebeurt, krijg je hier een melding van te zien en word je gewaarschuwd over het verdachte gedrag van de betreffende toepassing.

Download Ziggo Internetbeveiliging Basis direct

Door op onderstaande download-knop te klikken, kun je de gratis virusscanner van Ziggo direct downloaden via de servers van Ziggo. Op deze manier krijg je altijd het meest recente installatiebestand van de virusscanner, waardoor je na de installatie geen updates hoeft door te voeren en bovendien zo min mogelijk virusdefinities hoeft te downloaden.

Wil je als klant van Ziggo gebruik maken van de virusscanner, dan kun je de virusscanner via de download-knop downloaden, installeren en bovendien activeren. Dit doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Ga naar https://mijn.ziggo.nl en log in met jouw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Ga naar Mijn Gegevens en dan naar Producten.
  3. Zoek je licentiecode voor F-Secure Antivirus of Ziggo Internetbeveiliging Basis en gebruik deze licentiecode om de virusscanner te activeren.

Het​​​​ installeren van Ziggo Internetbeveiliging Basis

Je kunt de gratis virusscanner Ziggo Internetbeveiliging Basis installeren op één computer in huis, aangezien de licentie van de software niet gebruikt kan worden op meerdere computers in jouw thuisnetwerk. Wil je de software toch installeren op meerdere computers, dan moet je hier maandelijks kosten voor betalen.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: