Kaspersky Total Security multi device, score van 100 procent door AV-Test!


Kaspersky total Security Multi Device


Behoort al jaren tot de beste virusscanners

Compatibel met Windows, Mac en Android

Score van 100% in de test van AV-Test

Licentie voor 1 apparaat of meer


Hoewel de exacte componenten van een veiligheidssuite kunnen variëren, beschikken de meeste suites over antivirus, firewall, spamfilter en ouderlijk toezicht. Kaspersky Internet Security Multi Device voegt aan deze kerncomponenten toe een accurate phishing detectie, een versterkte browser voor financiële transacties, nuttige tune-up tools en nog meer. Deze suite is geschikt voor Windows, Android en IOS.

Kaspersky internet security

Het hoofdvenster van de Kaspersky suite is verdeeld in vier grote panelen, zoals bij de standalone antivirus. In de suite, kun je via deze panelen een antivirus scan starten, kijken of er updates zijn, de versterkte browser van Safe Money configureren, of in de instellingen duiken van het ouderlijk toezicht.

Een klik op de link “Additional tools” (extra tools), laat dezelfde collectie van extra tools verschijnen die in de antivirus zitten. Verder biedt de suite realtime rapportage van de applicatie- en netwerkcontrole modules van de firewall, evenals een overzicht van de recente beschermende activiteiten. De gebruikersinterface is, over het algemeen, coherent en makkelijk te navigeren.

De antivirus technologie van Kaspersky is zeer geliefd bij de onafhankelijke testlaboratoria. In de loop van moeilijke real world tests, verdiende het de hoogst mogelijke waarderingen van AV-Test Institute, AV-Comparatives en Dennis Technology Labs.

Wat ook bleek is dat Kaspersky een uitblinker is in het opsporen van frauduleuze (phishing) websites. Het maakt een blacklist van bekende phishing-sites en gebruikt heuristische analyse om gloednieuwe te detecteren.

Geringe invloed op prestaties
In het configuratie systeem, wijdt Kaspersky Multi Device een hele pagina aan prestatie gerelateerde instellingen. Standaard, zal het geen geplande taken uitvoeren als de computer op de accu werkt, meldingen onderdrukken wanneer je een full screen programma draait en, onder andere dingen, het gebruik van bronnen minimaliseren tijdens het opstarten van het systeem.

dashboard kaspersky security

De functies van Kaspersky Internet Security

De standalone antivirus van Kaspersky bevat een aantal handige extra tools die ook in deze suite aanwezig zijn. Een mooi half doorzichtig virtueel toetsenbord dwarsboomt keyloggers en voorkomt screen scraping (gegevens van beeldscherm aflezen). Kaspersky kan kwetsbaarheden in het besturingssysteem en in applicaties vinden en repareren en de tune-up scanners elimineren de rommel uit je systeem en verwijderen sporen van je computer en je browsergeschiedenis.

Na installatie van het product, kun je een rescue disk aanmaken op CD, DVD of USB. In het geval dat ransomware of andere kwaadaardige malware door de bescherming van Kaspersky heen komt, kun je vanaf de rescue disk opstarten en alles verschonen.

Intelligente firewall
Mensen die al langer een PC gebruiken herinneren zich waarschijnlijk de vervelende gewoontes van vroegere personal firewall producten. Toen, als een programma toegang zocht tot het internet of tot het netwerk, stelde de firewall telkens de vraag, via een popup, of het moest toelaten of niet. Helaas zijn de meeste gebruikers niet voldoende bekwaam om zulke veiligheidsbeslissingen te nemen.

De firewall van Kaspersky Security neemt zijn eigen veiligheidsbeslissingen. Het kent een vertrouwenswaarde toe aan elk proces: betrouwbaar, beperkt, zwaar beperkt en onbetrouwbaar. De beperking groeit als het vertrouwen daalt. Betrouwbare applicaties krijgen vrije toegang tot het systeem terwijl onbetrouwbare niet eens mogen starten. Applicaties met een geldige digitale signature (handtekening) worden standaard automatisch vertrouwd.

De Self-Defense (zelfverdediging) modus staat bij Kaspersky standaard aan. Deze functie moet voorkomen dat malware interfereert met de werking van het beveiligingssysteem.

Instellingen van kaspersky

Ouderlijk toezicht

Het ouderlijk toezicht systeem van Kaspersky doet alles en nog meer dan je zou verwachten. Het enige dat het nog completer zou kunnen maken is de mogelijkheid voor remote (op afstand) kunt beheren. Maar ook zoals het nu is, doet het meer dan menige suites.
Het ouderlijk toezicht wordt afzonderlijk inschakelt en geconfigureerd voor elke Windows gebruikersaccount. Om snel te beginnen, kun je kiezen uit één van de drie profielen. Het standaard profiel doet niets, maar controleert de internet activiteit. Het Teen (tiener) profiel blokkeert de toegang tot ongepaste websites en het Child (kind) profiel blokkeert ook downloads. Je bent natuurlijk vrij om je eigen keuze te maken uit de 14 potentieel ongewenste categorieën.

Je kan een weekschema configureren voor het computergebruik van elk kind, hetzij via een weekrooster of door tijdsperioden te bepalen voor weekends en doordeweeks. Het is ook mogelijk om een dag limiet aan te geven voor computergebruik, internet gebruik of beide en zelfs een tijdslimiet op specifieke programma’s instellen. In het bijzonder, zijn we onder de indruk van de “Time breaks” (tijdpauzes) functie, waarmee de ouders aangeven voor hoe lang het kind zijn activiteit achter de computer moet onderbreken. Als default zijn de time breaks ingesteld op een pauze van 15 minuten voor elk uur achter de computer.

Optioneel kan Kaspersky de overdracht blokkeren van persoonlijke gegevens van de gebruiker, zaken die kinderen niet zouden moeten delen, zoals huisadres en telefoonnummer. Bitdefender biedt een soortgelijke functie met de mogelijkheid dat alleen de systeembeheerder privé informatie kan verzenden en niet de gewone gebruiker. Items op een trefwoordenlijst worden niet geblokkeerd, maar het ouderlijke toezicht systeem registreert elk gebruik van deze termen.


Waarom Kaspersky Total Security?

Kaspersky total Security Multi Device

Behoort al jaren tot de beste virusscanners

Compatibel met Windows, Mac en Android

Score van 100% in de test van AV-Test

Licentie voor 1 apparaat of meer


Het gaat soms niet zo zeer om wat je kinderen doen op het internet, maar om met wie ze in contact kunnen komen. Kaspersky traceert instant messaging en social media contacten van je kind. Je kan het zo configureren dat het alle contacten toestaat behalve de contacten die je verboden hebt, of de communicatie vergrendelen, zodat het kind alleen kan chatten met contactpersonen die je hebt goedgekeurd. Onze indruk is echter dat kinderen een manier kunnen vinden om dit te omzeilen.

Het ouderlijk toezicht systeem zorgt voor een handig rapport met een overzicht van alle recente activiteiten van het kind, de meest bezochte websites inbegrepen, de populaire applicaties, de resterende tijd, het gebruik van verboden zoekwoorden en nog veel meer. Er zijn specifieke gebieden waar je kan klikken voor meer informatie, bijvoorbeeld om te zien welke websites werden geblokkeerd door het systeem.

Het feit is dat dit systeem volledig lokaal is. Als je kinderen meerdere computers of apparaten gebruiken, moet je het systeem meerdere keren configureren. En een kind kan natuurlijk overschakelen naar een andere computer als zijn dagelijks internet gebruik op zijn computer afgelopen is. De mogelijkheid om risicovolle activiteiten van de kinderen aan de ouders te melden, of de bescherming op afstand te beheren is niet beschikbaar. Deze ouderlijk toezicht systeem is beter dan veel suites bieden, maar mist de kwaliteit van de betere standalone ouderlijk toezicht producten.


Virtueel toetsenbord

Veilige betaalpagina
Wanneer je online spelletjes aan het spelen bent, is een hoge veiligheidsniveau niet zo belangrijk als wanneer je bezig bent met online bankieren. Wanneer je op het punt staat om een bank of een website met een betalingssysteem te bezoeken, Kaspersky detecteert dat en zal je aanbieden om deze site onder de bescherming van Safe Money te openen. SafeMoney kan ook zo ingesteld worden dat het automatisch wordt toegepast, indien nodig, zonder daarom te vragen.

Het isoleert de browser van andere processen en voorkomt screen capture (het vastleggen van het scherm). In beide gevallen zorgt het virtuele toetsenbord voor nog meer veiligheid, maar de uitvoeringen zijn nogal verschillend.

Safe Money opent gewoon een beschermde omgeving in je browser, geïdentificeerd door een gloeiende groene rand. Het virtuele toetsenbord kan worden gebruikt in deze browser, maar ook in alle andere toepassingen. SafePay opent in de versterkte browser een volledig gescheiden, beschermde desktop, met het virtuele toetsenbord ingebouwd. Hoe dan ook, je financiële transacties krijgen de extra bescherming die ze nodig hebben.

Een uitstekende keuze
Kaspersky Internet Security komt uitstekend uit deze review omdat het een volledig uitgerust en een solide veiligheidssuite. Het heeft een eersteklas antivirus, een uitstekend antiphishing een spamfilter en firewall aanboort.

Kaspersky Downloaden

Kaspersky beschikt over 3 basis producten. Dit zijn de Antivirus, Internet security en de Total security.  Deze goede virusscanner is zo als verwacht een scanner zonder al te veel toeters en bellen. Ook is de virusscanner alleen geschikt voor Windows. De Internet Security Multi Device en de Total Security Multi device zijn geschikt voor Windows, IOS en Android.

De Internet Security suite heeft alles aan boord wat jij nodig hebt om jouw apparaten te beveiligen. De Total Security gaat een stapje verder door er functies aan toe te voegen die niet direct een betere beveiliging leveren maar mischien wel wenselijk zijn.

Kaspersky

Antivirus

Internet Security Multi Device

Total Security Multi Device

€ 29,99

€ 49,99

€ 59,99

Kaspersky Antivirus
kaspersky internet security multi device software
Kaspersky total Security Multi Device

Real-Time Bescherming tegen internetdreigingen zoals virussen en spyware

Real-Time Bescherming tegen internetdreigingen zoals virussen en spyware

Real-Time Bescherming tegen internetdreigingen zoals virussen en spyware

Proactive Detectie van onbekende malware en terugdraaien van schadelijke activitetien

Proactive Detectie van onbekende malware en terugdraaien van schadelijke activitetien

Proactive Detectie van onbekende malware en terugdraaien van schadelijke activitetien

Anti-Phishing beschermt tegen websites die het op je persoonlijke informatie voorzien hebben

Anti-Phishing beschermt tegen websites die het op je persoonlijke informatie voorzien hebben

Anti-Phishing beschermt tegen websites die het op je persoonlijke informatie voorzien hebben

Anti-Blocker verhelpt blokkades op je pc door trojans

Anti-Blocker verhelpt blokkades op je pc door trojans

Anti-Blocker verhelpt blokkades op je pc door trojans

Gratis automatische updates & upgrades naar de nieuwste versie

Gratis automatische updates & upgrades naar de nieuwste versie

Gratis automatische updates & upgrades naar de nieuwste versie

Compatibal voor Windows

Two way Firewall blokkeert aanvallen van hackers

Two way Firewall blokkeert aanvallen van hackers


Safe Money beveiligt gegevens tijdens online financiële transacties

Safe Money beveiligt gegevens tijdens online financiële transacties


Ouderlijk toezicht om online activiteiten van kinderen te controleren, beperken of blokkeren

Ouderlijk toezicht om online activiteiten van kinderen te controleren, beperken of blokkeren


Network Attack Blocker detecteert schadelijke netwerkaanvallen en blokkeert de bron

Network Attack Blocker detecteert schadelijke netwerkaanvallen en blokkeert de bron


Webcam Bescherming voorkomt dat niet-bevoegde gebruikers toegang krijgen tot een webcam

Webcam Bescherming voorkomt dat niet-bevoegde gebruikers toegang krijgen tot een webcam


Compatibel met Windows, Android en IOS

Compatibel met Windows, Android en IOS


File Shredder wist verwijderde bestanden permanent van je systeem


Wachtwoord Beheer beveiligt je online wachtwoorden en accounts


Geplande automatische back-ups beschermen je digitale bestanden

Encryptie zorgt voor veilige opslag en overdracht van gevoelige bestanden

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: