• Alpha-Rating

 • Beoordeeld 3.5 sterren
 • Erg goed!
€40,95
 • 0/5 Gem. lezersscore

 • Beoordeeld 0 sterren
 • 0 Geen beoordelingen!

 • Norman Antivirus
 • Getest door:
 • Gepost op:
 • Laatst aangepast: december 12, 2017
 • Detectie
  Schrijver: 91%
 • Schoonmaken
  Schrijver: 80%
 • Snelheid
  Schrijver: 83%
 • Gebruikersgemak
  Schrijver: 94%

Conclusie:

Norman antivirus is bezig met een opmars naar de top. Deze antivirus presteerd in de test van AV-Test gemiddeld maar heeft desondanks veel trouwe gebruikers. In nieuwe test is te zien dat Norman beter is gaan presteren en is nu aanwezig in de subtop.

Norman Antivirus wordt veel gebruikt ondanks de gemiddelde test resultaten

 

bedrijfs logo van norman softwareNorman Antivirus is antivirus software die ook beschermt tegen malware zoals worms, trojan horses, rootkits en spyware. Norman Antivirus is gecertificeerd door ICSA Labs en Virus Bulletin 100. Het word ook getest door AV-Test, een belangrijk onafhankelijk testlaboratorium, maar krijgt van hun geen topscore.

De gebruikersinterface van de Norman Antivirus software is eenvoudig. Een installatiewizard detecteert welke applicaties toegang moeten hebben tot internet en maakt ‘rules’ aan voor deze applicaties. De licentie is makkelijk te beheeren. De code is zodanig geschreven dat het relatief weinig geheugen gebruikt en dus geen impact heeft op de CPU (central processing unit – processor).

Norman Antivirus gebruikt verschillende methodes om gevaar te herkennen en neutraliseren die nog niet in de gevaren database is opgenomen. Ook kan deze software hackpogingen herkennen en verandert dan de codes om bestanden praktisch onschadelijk te maken. Tevens worden onbekende gevaren gedetecteerd door de bestanden te onderzoeken die hackers gebruiken.

 

bedieningspaneel noman

 

 

De fucnties van Norman Antivirus 11

Norman antivirus 11 evalueert de shellcode van verdachte bestanden en vergelijkt het met de shellcode van legitieme programma’s om eventuele verschillen te identificeren (Shellcode is een code die hackers gebruiken om een machine plaatselijk of remote onder controle te krijgen). Alle verdachte bestanden worden naar een virtuele sandbox gestuurd om ze te isoleren tot hun gedrag en intenties duidelijker zijn.

Met deze veilig geïsoleerde bestanden, simuleert Norman Antivirus het besturingssysteem zodat de malware, wanneer het API calls uitvoert om systeembestanden te vernietigen, gelooft met zijn taak bezig te zijn terwijl alles wat het doet is, zonder enige schade, zichzelf als malware te onthullen. Door verdachte bestanden te herkennen en in de gaten te houden, beschermt de Norman Antivirus software zijn gebruikers nog voordat de malware wordt toegevoegd aan de gevaren database.

Hoewel deze antivirus software niet meer pretendeert te zijn dan een antivirus programma, mist het enkele functies, zoals de automatische USB detectie of een gamer modus, die aanwezig zijn in enkele concurrerende producten. Er zit wel een functie in die popups blokkeert en scant, emails en instant messaging (tekstberichten) scant en bevat een screensaver met malware scanner. De klantenondersteuning pagina is doordacht en goed ontworpen. Als je niet tevreden bent met email ondersteuning, kun je, beperkt tot VS gebruikers en tegen betaling, support krijgen per telefoon.

Norman Downloaden

Norman heeft keus uit drie beveiligingspakketten voor particulieren.  Er is keus uit een kale Antivirus, Security Suite en Security Suite Pro. Alle drie bevatten een licentie voor drie installaties die eventuweel kan worden uitgebreid.

Norton security 2019