Norman Antivirus is opgekocht door Avg en opgeheven!

bedrijfs logo van norman softwareNorman Antivirus is antivirus software die ook beschermt tegen malware zoals worms, trojan horses, rootkits en spyware. Norman Antivirus is gecertificeerd door ICSA Labs en Virus Bulletin 100. Het word ook getest door AV-Test, een belangrijk onafhankelijk testlaboratorium, maar krijgt van hun geen topscore.

De gebruikersinterface van de Norman Antivirus software is eenvoudig. Een installatiewizard detecteert welke applicaties toegang moeten hebben tot internet en maakt ‘rules’ aan voor deze applicaties. De licentie is makkelijk te beheeren. De code is zodanig geschreven dat het relatief weinig geheugen gebruikt en dus geen impact heeft op de CPU (central processing unit – processor).

Norman Antivirus gebruikt verschillende methodes om gevaar te herkennen en neutraliseren die nog niet in de gevaren database is opgenomen. Ook kan deze software hackpogingen herkennen en verandert dan de codes om bestanden praktisch onschadelijk te maken. Tevens worden onbekende gevaren gedetecteerd door de bestanden te onderzoeken die hackers gebruiken.

 

bedieningspaneel noman

 

 

De fucnties van Norman Antivirus 11

Norman antivirus 11 evalueert de shellcode van verdachte bestanden en vergelijkt het met de shellcode van legitieme programma’s om eventuele verschillen te identificeren (Shellcode is een code die hackers gebruiken om een machine plaatselijk of remote onder controle te krijgen). Alle verdachte bestanden worden naar een virtuele sandbox gestuurd om ze te isoleren tot hun gedrag en intenties duidelijker zijn.

Met deze veilig geïsoleerde bestanden, simuleert Norman Antivirus het besturingssysteem zodat de malware, wanneer het API calls uitvoert om systeembestanden te vernietigen, gelooft met zijn taak bezig te zijn terwijl alles wat het doet is, zonder enige schade, zichzelf als malware te onthullen. Door verdachte bestanden te herkennen en in de gaten te houden, beschermt de Norman Antivirus software zijn gebruikers nog voordat de malware wordt toegevoegd aan de gevaren database.

Hoewel deze antivirus software niet meer pretendeert te zijn dan een antivirus programma, mist het enkele functies, zoals de automatische USB detectie of een gamer modus, die aanwezig zijn in enkele concurrerende producten. Er zit wel een functie in die popups blokkeert en scant, emails en instant messaging (tekstberichten) scant en bevat een screensaver met malware scanner. De klantenondersteuning pagina is doordacht en goed ontworpen. Als je niet tevreden bent met email ondersteuning, kun je, beperkt tot VS gebruikers en tegen betaling, support krijgen per telefoon.

Norman Downloaden

Norman heeft keus uit drie beveiligingspakketten voor particulieren.  Er is keus uit een kale Antivirus, Security Suite en Security Suite Pro. Alle drie bevatten een licentie voor drie installaties die eventuweel kan worden uitgebreid.

 

virusscanner van Norman

3 Installaties

Antivirus

Anti-spyware

Anti-malware

Bescherming tegen onbekende dreigingen

Plan uw scans

Screensaver met malware scanner

 

beveilingspakket van norman

3 Installaties

Antivirus

Anti-spyware

Anti-malware

Bescherming tegen onbekende dreigingen

Plan uw scans

Anti-spam

Firewall

Ouderlijk toezicht

 

proffesioneel beveilings pakket van norman

3 Installaties

Antivirus

Anti-spyware

Anti-malware

Bescherming tegen onbekende dreigingen

Plan uw scans

Anti-spam

Firewall

Ouderlijk toezicht

Privacy Tools

Intrusion Detection

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: