TrustPort Security Programma

trust port logoOf je Windows 8 gebruikt of niet, je hebt vast een aantal veranderingen gezien in antivirus producten die op de Windows look en gevoel zijn geïnspireerd. TrustPort Antivirus  is de laatste op de markt die een Windows 8 restyling krijgt. Het zou ook sneller en efficiënter zijn geworden dan de vroegere versie.

Een beetje Windows 8 look was in feite al aanwezig in de vorige versie van TrustPort. Zijn hoofdvenster was bijna helemaal gevuld met vier grote knopen: OnAccess Scanner (scan bij toegang), Application Inspector (applicatie inspector),Scan Now (scan nu) en Check for Updates (controleer op updates).

Naast nog grotere knopen voor alle vier de functies, heeft de huidige versie een nieuwe Close Application (verlaat applicatie) knop en een paneel die veiligheidsstatus en versiegegevens vermeldt. In tegenstelling tot andere programma’s, kun je met TrustPort omschakelen, ook na de installatie, tussen 15 verschillende talen.

 

 

dashboard trusport

 

 

De fucnties van TrustPort Antivirus

Veel antivirus producten omvatten een web gerichte component die de toegang blokkeert tot bekende malware hostende URL's. Bij TrustPort is dat onderdeel alleen in de security suite te vinden en de antivirus zelf geeft geen specifieke web bescherming. Bovendien scant TrustPort de gedownloade bestanden pas nadat het downloaden is voltooid en doet langer over om een beslissing te nemen dan de meeste andere producten.

Los van de detectie van bekende malware, biedt TrustPort ook een component, de Application Inspector, die op gedrag is gebaseerd. Wanneer een programma dat niet digitaal ondertekend is, verdachte acties uitvoert zal de Application Inspector het programma onderbreken en de gebruiker vragen wat te doen. Als je OK klikt, blokkeer je het programma, je beëindigt het en voorkomt dat het weer start. Je kan ook kiezen om volledige toegang te geven of het programma uitvoeren en zijn toegang naar gevoelige gebieden beperken.

TrustPort bied tevens de mogelijkheid om een opstart cd op Windows gebaseerd te creëren. Deze cd kan worden gebruikt als jouw computer een zware infectie heeft en zo goed als niet meer te gebruiken is. Daarnaast bevat TrustPort naast zijn eigen antivirus engine, ook engines van Bitdefender en AVG. Standaard indien de pc oud en langzaam is wordt het aantal engines teruggedraaid.

De laboratoria hebben weinig informatie

TrustPort probeerde een Virus Bulletin certificatie te halen in 12 van de laatste 12 tests en haalde de certificatie  7 van de 12 keer.  West Coast Labs certificeert TrustPort voor wat betreft detectie en schoonmaak, maar dat zijn ook alle gegevens die we hebben kunnen verzamelen. AV-Test, AV-Comparatives en Dennis Technology Labs voeren allemaal realistische tests die veel kunnen vertellen in hoeverre een product kan beschermen van werkelijke malware aanvallen. Zonder deze gegevens kunnen we geen algemeen oordeel geven van de laboratorium tests.

Download TrustPort

Trust Port heeft drie beveiliging oplossingen. De antivirus, internet security en total security. De prijzen van de licenties zijn aangegeven voor 1 licentie. De licenties kunnen worden uitgebreid tegen een meerprijs. Zo betaalt u voor een licentie met 3 installaties van de virusscanner 31,95 in plaats van 23,95. Meer reviews op onze home page.

 

 

viruscsanner door trus port

Antivirus

Plan uw scans

Beveiligings-logs

Scant usb drives

Recovery disk maken

 

internet beveiliging door trust port

Antivirus

Plan uw scans

Beveiligings-logs

Scant usb drives

Recovery disk maken

Email Bescherming

Web bescherming

Firewall

 

Totaal beschermings pakket van trust port

Antivirus

Plan uw scans

Beveiligings-logs

Scant usb drives

Recovery disk maken

Email Bescherming

Web bescherming

Firewall

Data encryptie en bescherming

Pc optimalisatie

Anti-exploit

https://www.trustport.com/en/home-users

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: