Immunet Protect Free

De virusscanner Immunet Protect Free is een volledig beveiligingspakket, dat zowel gebruikt kan worden als primaire en enige virusscanner en als aanvullende malwarescanner. Zo kun je deze software gebruiken in combinatie met een andere virusscanner, maar is de software met bescherming tegen spyware, virussen, Trojaanse paarden, rootkits en andere malware ook volledig genoeg om als primaire virusscanner te gebruiken.

Net zoals Panda Cloud Antivirus, werkt ook Immunet Protect Free via de cloud. Je kunt er zelf voor kiezen of je via de cloud gebruik wil maken van de virusscanner, of de scanner toch liever offline gebruikt door middel van een installatie.

logo gratis scanner immunet

​Wat Immunet Protect Free zo bijzonder maakt, is het feit dat je deze virusscanner ook in combinatie met andere virusscanners kan gebruiken. De meeste virusscanners bieden deze optie namelijk niet aan, maar bij Immunet Protect Free is het wel mogelijk om jouw computer extra te beschermen met een extra beschermingslaag. En omdat de ontwikkelaars van deze software voorheen gewerkt hebben bij andere bekende antivirus ontwikkelaars, weten zij precies hoe een goed beveiligingspakket in elkaar moet steken.

bedieningsaneel immunet

De functies van Immunet Protect Free

Als je gebruik maakt van Immunet Protect Free als primaire bescherming voor jouw computer, krijg je bescherming tegen virussen, Trojaanse paarden, rootkits en spyware. Deze bescherming wordt geheel geregeld in de cloud, waardoor de software steeds in verbinding staat met cloud-servers om bestanden te verifiëren op veiligheid en eventuele bedreigingen.

Daarnaast biedt Immunet Protect Free ook offline bescherming voor jouw computer door middel van de open source virusscanner, waardoor de gratis virusscanner over een soort dual-layer scan-engine. En omdat de software van de virusscanner compatibel is met andere software, kan de software ook gebruikt worden in combinatie met andere virusscanners.

​Download Immunet Protect

​Door onderstaande download-knop te gebruiken, kun je Immunet Protect Free direct downloaden op jouw computer. Hierbij beschik je altijd over de meest recente installatiebestanden, waardoor je na de installatie geen programma-updates krijgt en bovendien zo min mogelijk virusdefinities hoeft te laten downloaden.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: