Panda Cloud Antivirus

Panda Dome Antivirus is een gratis virusscanner die volledig gebruik maakt van de cloud. Dit betekent dat deze virusscanner de eerste virusscanner is die niet meer gebruik maakt van de database met virusdefinities, maar gebruik maakt van een online cloud om virusdefinities vandaan te halen.

panda free cloud virusscanners logo

De antivirussoftware van Panda Security biedt op deze manier volwaardige bescherming tegen virussen, Trojaanse paarden, rootkits en spyware en beschermt jouw computer tegen al deze vormen van spyware die jouw computer kunnen beschadigen. Daarnaast is Panda Cloud Antivirus is samen met de gratis virusscanner van Avira een van de weinige gratis virusscanners die uitgerust is met een functionaliteit voor ouderlijk toezicht, ook wel oudercontrole genoemd. Wil je bepaalde accounts limiteren, dan is dit dus mogelijk met de gratis virusscanner van Panda Cloud Antivirus.

Een andere extra functionaliteit van Panda Cloud Antivirus, is het feit dat deze antivirus software gebundeld is met de Panda Security Toolbar. Deze toolbar is een extra toevoeging met betrekking tot identiteitsbescherming en biedt een reputatiesysteem van websites, waarbij websites worden beoordeeld op basis van betrouwbaarheid. Dit is echter niet honderd procent betrouwbaar, want het reputatiesysteem voor websites biedt alleen een indicatie van een website die op een bepaald moment is vastgesteld. Is de website al niet meer schadelijk, dan wordt dit niet opgemerkt.

De functies van Panda Antivirus

Naast de standaard beveiliging tegen malware, biedt Panda Cloud Antivirus ook een extra beveiligingstechnologie. Zo is de virusscanner teverns uitgerust met de anti-exploit bescherming, die ervoor zorgt dat zero-day malware, die misbruik kan maken van kwetsbaarheden zoals lekken in Java, Adobe Reader en Adobe Flash Player, gedetecteerd en uitgeschakeld kan worden. En omdat steeds meer malware op deze manier verspreid wordt, is dit eigenlijk een onmisbare vorm van bescherming voor virusscanners.

Verder is Panda Cloud Antivirus tegens uitgerust met een zogeheten DataShield. Dit is een systeem dat de toegang tot jouw persoonlijke bestanden controleert en een melding geeft als er verdachte toegangspoorten tot jouw bestanden worden opgemerkt. Wil je jouw persoonlijke, vertrouwelijke bestanden beveiligen tegen hackers of schadelijke software, dan is deze functie erg gemakkelijk om jouw bestanden voor honderd procent en op een gemakkelijke manier te beveiligen. Overigens kun je bij DataShield zelf kiezen of je hele mappen wil beveiligen, of slechts enkele extensies van bestanden of programma’s wil beschermen tegen schadelijke software en hackers.

Tot slot beschikt deze Panda free antivirus over een optie met de naam ‘Veilig Starten’. Is er sprake van een noodsituatie, zoals een vergrendelde computer bij een ransomware infectie, dan kan deze optie de oplossing bieden. Het enige nadeel van de software van Panda Cloud Antivirus is het feit dat de Firewall van het antivirus alleen beschikbaar is in de PRO-versie van de virusscanner. Heb je deze versie niet, dan kun je dus niet gebruik maken van de Firewall van Panda Cloud Antivirus.

Download Panda Antivirus

Ben je overtuigd van de voordelen van deze Panda virusscanner en wil je deze software meteen downloaden? Klik dan op onderstaande “download” knop en je hebt direct het meest recente installatiebestand voor de gratis virusscanner van Panda op jouw computer. Op deze manier hoef je geen updates uit te voeren na het downloaden van de virusscanner.

De Panda gratis virusscanner mist een aantal belangrijke functies zo als bescherming tijdens het online shoppen en bankieren. Daarom is de Pro versie geen onverstandige keuze. En voor wie ook zijn kinderen wil beschermen tegen ongepaste websites is de Internet Security een goede keus. Ook uw mobiele apparaten beschermen? Ga dan voor de Globale Protection.

Panda

Free Antivirus

Dome Essential

Dome Advanced

Dome Complete

Panda Free antivirus
Panda Dome essential
Panda Dome Advanced
Panda Dome Complete

Gratis

€ 26,24

€ 35,24

€ 53,23

Antivirus

Antivirus

Antivirus

Antivirus

Privacycontrole

Privacycontrole

Privacycontrole

Privacycontrole


Firewall

Firewall

Firewall


WiFi Bescherming

WiFi Bescherming

WiFi Bescherming


Veilig browsen en winkelen

Veilig browsen en winkelen

Veilig browsen en winkelen


Bescherming USB apparaten

Bescherming USB apparaten

Bescherming USB apparaten


Anti-Ransomware

Anti-RansomwareOudercontrole

OudercontroleAppvergrendeling

AppvergrendelingGespreksblokkering

Gespreksblokkering
Gegevensbescherming
Wachtwoordkluis
Apparaatlocatie
Besturing op afstand

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: