Outpost Security Suite Free

Het beveiligingspakket Outpost Security Suite Free is een volledig pakket met firewall, antivirus en antispam die geheel gratis gebruikt kan worden om jouw computer te beschermen. Door de combinatie van firewall, antivirus en antispam kan jouw computer met deze virusscanner beschermd worden tegen zowel virussen, spyware, Trojaanse paarden en rootkits en weet je dus zeker dat jouw computer niet beschadigd kan raken door gevaarlijke bestanden.

logo outpost

Voorheen had de virusscanner van Outpost alleen een anti malware functionaliteit, maar tegenwoordig is het pakket van deze virusscanner dus uitgebreid. Hierdoor heb je als gebruiker meer mogelijkheden, zoals het gebruiken van de antileak functionaliteit en de antispam functie voor Outlook, Outlook Express, Windows Mail en The Bat. Zeker omdat veel gratis virusscanners deze uitgebreide opties niet bieden, is Outpost Security Suite Free erg uitgebreid en zeer geliefd onder gebruikers van gratis virusscanners.

Naast bovenstaande mogelijkheden, biedt Outpost Security Suite Free ook bescherming door middel van zogeheten cloud based services. Deze optie kun je dus gebruiken om jouw computer te beschermen, maar je moet er wel rekening mee houden dat deze optie alleen in het Engels en het Duits wordt aangeboden.

interface outpost antivirus

De functies van Outpost Security Suite Free

Outpost Security Suite Free heeft net als ZoneAlarm een firewall van hoog niveau, die in twee richtingen werkt. Zo controleert de firewall niet alleen binnenkomende bestanden, maar worden ook uitgaande verbindingen gecontroleerd door de automatische leermodus van de firewall. En omdat de firewall met de juiste instellingen ook realtime werkt en bovendien alle binnenkomende en uitgaande e-mailberichten op malware kan scannen, ben je altijd beschermd tegen schadelijke bestanden op jouw computer.

Een andere belangrijke functie van Outpost Security Suite Free, is de zogeheten antileak functie. Deze functie monitort jouw computer voortdurend en reageert direct als er verdachte activiteiten op jouw computer worden gedetecteerd. Wil bepaalde software jouw toetsaanslagen bijvoorbeeld loggen, wil een programma directe toegang tot jouw harde schijf of wordt er geprobeerd om bepaalde processen van de computer uit te schakelen, dan wordt dit meteen opgemerkt door de antileak functie van Outpost Security Suite Free.

Tot slot is er tevens een zogeheten antispam functie als je gebruik maakt van deze virusscanner. Deze functie geldt zowel voor Outlook als voor Outlook Express, Windows Mail en The Bat, waarbij je zelf aangeeft welke mailprogramma’s je wil monitoren en hoe streng deze controles moeten zijn. De striktheid van de controles kun je instellen door de schuifbalk te verplaatsen. Hoe strenger je de controles instelt, hoe meer kans je hebt op valse positieven. Stel de balk dus niet te streng in, maar wees realistisch bij het instellen van de balk.

Download Outpost Security Suite

Wil je het gratis beveiligingspakket van Outpost Security Suite Free downloaden? Dat kun je doen door op de onderstaande Download knop aan te klikken en direct te starten met het downloaden van deze virusscanner. De download van Outpost Security Suite Free vindt altijd plaats via de officiële site dus je weet zeker dat je het meest recente installatiebestand gebruikt en dus geen programma-updates hoeft uit te voeren na de download.

Ga je voor de gratis versie of  toch de betaalde?  De betaalde versie heeft als voordeel prioriteids updates direct binnen te krijgen, bescherming tegen identiteits-diefstal en en technische ondersteuning als voordeel op de gratis versie.

​Outpost

Free ​Internet Security

​Pro Antivirus

​Internet Security Suite

Gratis

€ 29,95

€ 49,95

logo outpost pro firewall
professionale virusscanner van outpost
totaal internet beveilings pakket van outpost

Antivirus

Antivirus

Antivirus

​Firewall

​Firewall

​Firewall

Proactieve Bescherming

Proactieve Bescherming

Proactieve Bescherming

Veilig Surfen

​Veilig Surfen

​Veilig Surfen

Mail Scanner

​Mail Scanner

​Mail Scanner


SmartScan

​SmartScan

Identiteits-Bescherming

​Identiteits-Bescherming


Cloud Analyse


Anti-bannerPrioriteit Updates


Technische Ondersteuning


Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: