1

Hitman Pro

logo hitman proHitman Pro wordt ook wel HMP genoemd en is speciaal ontwikkeld om te functioneren als een malware scanner die je kunt gebruiken naast je virusscanner. Wil je jouw computer snel en nauwkeurig controleren op diverse soorten malware, dan kun je deze scanner gebruiken om alle malware op jouw computer te detecteren.

Hitman Pro werkt anders dan de meeste andere malwarescanners, omdat deze scanner gebruikt maakt van een online database, deze database wordt dus niet geïnstalleerd op jouw computer. Alle gegevens voor de scan worden geheel van uit de cloud geladen, hierdoor zijn er geen updates die je hoeft uit te voeren om alle gegevens van de gedragsanalyse te gebruiken en jouw computer altijd up-to-date is met zijn virusdefinities die je nodig hebt om virussen te ontdekken.

Om alle malware op jouw computer te kunnen detecteren, maakt Hitman Pro gebruik van diverse scan-engines bij het uitvoeren van scan. Zo gebruikt de virusscanner de scan-engine van BitDefender, maar ook de scan-engines van Kaspersky en Emsisoft. Door deze scan-engines met elkaar te combineren, vind de scanner een groot aantal malware en is deze scanner een goede aanvulling op de virusscanner die je al op jouw computer hebt staan.

 

Download Hitman Pro

Een groot voordeel van HitmanPro, is dat deze software geheel gratis op jouw computer gezet kan worden. Zo kun je de software van Hitman Pro gratis gedurende 30 dagen gebruiken, waarbij de proef van 30 dagen pas ingaat na het aantreffen van malware op jouw computer. Zijn de 30 dagen afgelopen, dan kun je de software nog steeds laten scannen. Wil je gedetecteerde items nu verwijderen, dan moet je een licentie voor de software kopen. Je kunt de Hitman pro download eenvoudig starten door op onderstaande “download” button te klikken. Op deze manier kun je Hitman Pro gratis downloaden en krijg je niet alleen direct de software van Hitman op je computer, maar krijg je ook altijd het meest recente installatiebestand voor de betrouwbare software.

 

 

HItmanpro software screenshot

 

 

Heb je een scan uitgevoerd met Hitman dan weet je snel of jouw apparaat besmet is met malware. En kan deze malware niet meer verwijderd worden door jouw bestaande virusscanner, dan kun je de software van Hitman Pro gebruiken om deze hardnekkige malware te beëindigen. Deze functie van Hitmanpro wordt ook wel Force Beach genoemd en is één van de meest doeltreffende anti malware scanner om jouw computer vrij te maken van gevaarlijke malware.

Omdat Hitman Pro Free een online database heeft om jouw computer te ontdoen van gevaarlijke malware, heb je een goede verbinding met het internet nodig om jouw computer te scannen. Wel is het met de Early Warning Scoring EWS) van de virusscanner ook mogelijk om te scannen op malware als jouw computer geen internet verbinding heeft, zodat alle malware op jouw computer gevonden kan worden.

 

Hitman Pro installeren en gebruiken voor scans

Om gebruik te kunnen maken van de scan-engines van Hitman Pro, moet je deze software eerst downloaden. Heb je dit gedaan, dan kan de software direct gestart worden met een Usb drive, een CD, een DVD, een lokale schijf of een netwerkschijf om een scan uit te voeren op jouw computer. Door de gedragsgebaseerde malwarescan van Hitman, detecteert de software eventueel aanwezige malware op jouw computer al in enkele minuten.

Bij het uitvoeren van een scan worden  programma’s zoals stuurprogramma’s en software die opstart samen met Windows gecontroleerd. Hierbij achterhaalt Hitman Pro waar het bestand vandaan komt, hoe de bestanden op jouw computer zijn gekomen, wat het doel van de bestanden is, hoe de bestanden verwijderd kunnen worden en of de bestanden wel verwijderd kunnen worden, of de bestanden gezien kunnen worden door de eindgebruiker, wie de makers zijn van de bestanden, of de bestanden communiceren met duistere websites, of de bestanden beveiligd zijn met een wachtwoord en of de bestanden kenmerken bevatten van schadelijke software.

Tot slot wordt tevens gecontroleerd hoe de bestanden bekend staan bij beveiligingsbedrijven, zodat er een volledig beeld gegeven kan worden van de betrouwbaarheid en veiligheid van bestanden op jouw computer. Dit doet Hitman Pro door eerst een vingerafdruk te maken van bestanden, om deze vingerafdruk door te geven aan de scanwolk met diverse scan-engines. Deze scan-engines bepalen vervolgens of de bestanden, onbekend, vertrouwd of niet vertrouwd zijn.

 

http://www.surfright.nl/nl/hitmanpro

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments
Lex - november 23, 2018

De gratis versies van Spybot en adaware loste de problemen niet op, Na diverse aanbevelingen heb ik Hitman Pro aangeschaft. Dit programma heeft mijn Windows installatie gered.

Opnieuw Windows en de programma’s installeren en alles optimaal instellen daar ben ik toch wel 2 dagen mee bezig aangezien ik geen recente systeem back-up heb.
Hitman Pro heeft in no-time alle ellende van mijn computer verwijderd.

Ik kan iedereen waar ellende in zijn computer heeft genesteld Hitman Pro aanbevelen.

Reply

Leave a Reply: