• Home

Gedownloade software wordt gemarkeerd als virus en geblokkeerd

Het kan erg lastig zijn als je te maken hebt met malware. ZeroAcces is bijvoorbeeld malware waar je liever niet mee te maken wilt hebben. Hierbij wordt namelijk iedere download als virus gezien. Dit kan behoorlijk lastig zijn als je een programma wilt downloaden om de malware te verwijderen. Alle downloads worden dan geblokkeerd en het lijkt dan onmogelijk om de malware te verwijderen. Het kan zijn dat jij er mee te maken hebt als je één van de volgende foutmeldingen te zien krijgt:

  • Download error – mislukt – Virus gedetecteerd
  • Mislukt – virus gedetecteerd

 

download bevat een virus en is verwijderd bericht

 

Heb je de beschikking over een andere computer dan is het raadzaam het programma daar op te gaan downloaden en het programma dan op de geïnfecteerde computer te gaan gebruiken. Hier voor kun jij Emsisoft Anti-Malware  en Emsisoft Emergency Kit gebruiken

 

Downloads worden geblokkeerd en aangezien als virus

We hebben je laten weten welke foutmeldingen je kunt verwachten als je last van malware. Je kunt dan op een andere computer de software gaan downloaden en deze met bijvoorbeeld een usb-stick gaan uitvoeren op de geïnfecteerde computer. Heb je hiervoor nu niet de mogelijkheden dan kun je ook om hulp vragen bij een forum wat gespecialiseerd is in malware. Bijvoorbeeld op het malwarebyes forum.

Mocht je nu voor de zekerheid willen controleren of jouw pc ook last heeft van malware dan kun je dit gaan controleren door middel van onderstaand stappenplan. Je computer wordt dan grondig geanalyseerd en als er malware gevonden wordt dan kan deze ook meteen verwijderd worden.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: