Emsisoft Emergency Kit

Emsisoft Emergency Kit logEmsisoft Emergency Kit (EEK) is een volledig anti-malware pakket voor computers die geïnfecteerd zijn met gevaarlijke malware. Zo bestaat de software uit een scan-engine van Emsisoft zelf en een scan-engine van BitDefender, die samen op zoek gaan naar malware op jouw computer. En omdat je de software niet hoeft te installeren om deze te kunnen gebruiken, kun je de software eenvoudig gebruiken door middel van bijvoorbeeld een USB-stick.

Emsisoft Emergency Kit is geheel gratis te gebruiken, maar is wel alleen geschikt voor privégebruik. Wil je de software gebruiken voor zakelijke doeleinden, dan heb je hier een licentie voor nodig. Heb je deze licentie, dan krijg je direct toegang tot alle functionaliteiten van de software.

Emsisoft heeft naast de Emergency kit ook nog de Emsisoft anit-malware software op de markt.

Download Emsisoft Emergency Kit

Wil je Emsisoft Emergency Kit antivirus downloaden, omdat jouw computer geïnfecteerd is met schadelijke malware? Klik dan op download link onderaan deze pagina om het downloaden van de software direct te starten. En omdat je via onderstaande link altijd gebruik maakt van de servers van Emsisoft om de software te downloaden, weet je altijd zeker dat je de meest recente versie van de software krijgt.

 

 

Emsisoft Emergency Kit interface

 

De functies van Emsisoft Emergency Kit

Emsisoft Emergency Kit scanner is uitgerust met een scanner die via de grafische user interface en via de commandline van Windows gebruikt kan worden door de gebruiker. Deze scanner kun je net als Malwarebytes gebruiken om jouw computer te controleren op virussen, Trojaanse paarden, spyware, rootkits en andere malware, om de gedetecteerde malware direct te verwijderen. En wordt het uitvoeren van een scan geblokkeerd door malware die op jouw computer aanwezig is, dan kun je altijd nog gebruik maken van de zogeheten commandline scanner. Deze scanner kan ook uitgevoerd worden met blokkerende malware, dus deze is altijd te gebruiken.

Daarnaast beschikt de virusscanner niet alleen over een scanner, maar ook over de programma’s HijackFree en Blitzbank. Het programma HijackFree is een geavanceerde tool die je kunt gebruiken om jouw computer te controleren op malware gerelateerde processen en items, zodat je deze meteen kan gebruiken. Echter, omdat je specifieke kennis nodig hebt om de software goed te kunnen gebruiken, wordt het alleen aangeraden om HijackFree te gebruiken als je specialistische kennis van Windows hebt. De tool Blitzbank kan gebruikt worden om malware gerelateerde bestanden en items te verwijderen van jouw computer die nog niet gedetecteerd worden of die niet op een andere manier verwijderd kunnen worden.

 

https://www.emsisoft.com/en/software/eek/

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: