AVG Free Antivirus scanner

AVG AntiVirus Free is een virusscanner die je kunt gebruiken als particulier. Deze gratis virusscanner biedt bescherming tegen diverse dreigingen, zoals spyware, rootkits, Trojaanse paarden en virussen en is uitgerust met diverse functionaliteiten.

Zo is de virusscanner uitgebreid met de functionaliteit Linkscanner Surf-Shield om jouw computer te beschermen tegen exploitsites en andere online dreigingen en is de virusscanner uitgerust met het zogeheten Identity Protection, een functionaliteit die jouw computer beschermt tegen identiteitsdiefstal. En omdat de virusscanner ook een e-mailbescherming bevat waarbij alle uitgaande en inkomende e-mailberichten worden gecheckt op malware of andere schadelijke software, weet je zeker dat jouw computer ook op deze manier goed wordt beschermd.

avg software logo

AVG Free is een volledige, gratis virusscanner die helemaal uitgevoerd is in de Nederlandse taal. Hierdoor krijg je met deze virusscanner niet alleen volledige bescherming, maar weet je ook precies hoe de virusscanner werkt. Door de goede bescherming tegen spyware, Trojaanse paarden, rootkits en virussen, de dagelijkse updates van de database met virusdefinities en het eenvoudige gebruik van de virusscanner, heeft AVG AntiVirus Free net als Avast eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een goede bescherming van jouw computer.

bedieningspaneel avg gratis virusscanner

De functies van de Free AVG virusscanner

AVG gratis is standaard uitgerust met een Resident Shield, ofwel een beschermingslaag die realtime bescherming biedt tegen diverse vormen van malware. Zo wordt jouw computer beschermd tegen virussen, Trojaanse paarden, rootkits en spyware bij het openen van bestanden, het wegschrijven van bestanden en het kopiëren van bestanden, zodat jouw computer niet kan beschadigen. En omdat de virusscanner ook over een firewall beschikt en een Linkscanner Surf Shield bevat voor de bescherming tegen exploitsites en andere online bedreigingen, weet je zeker dat je goed beschermd bent als je online aan het surfen bent op jouw computer. Als de firewall voor jou van groot belang is kun je eens kijken bij ZoneAlarm omdat die een betere firewall heeft van AVG.

Naast de Linkscanner Surf Shield, heeft de gratis AVG  ook een zogeheten AVG Security Toolbar. Dit betekent dat de virusscanner de webpagina isearch.avg.com als startpagina instelt, waarna alle zoekresultaten door middel van vier ratings beoordeeld worden. Het is niet verplicht om deze optie te installeren en je kunt deze optie ook nog verwijderen van de gratis virusscanner, maar het kan wel handig zijn om websites realtime te beoordelen tijdens het zoeken naar diverse zoekresultaten. En wil je de functie niet gebruiken, dan verwijder je deze gewoon uit jouw virusscanner en heb je er geen last meer van.

Download AVG AntiVirus

Wil je AVG AntiVirus gratis downloaden, zodat jouw computer altijd beschermd is tegen gevaarlijke virussen? dan kun je de avg gratis download starten door op de  "download" knop onder deze tekst te klikken en je kunt de virusscanner van AVG meteen op jouw computer zetten. En omdat je op deze manier altijd over het meest recente installatiebestand beschikt, hoef je na de installatie geen software-updates meer uit te voeren of virusdefinities te downloaden om jouw virusscanner goed te laten werken. Heb je de virusscanner gedownload, dan kun je deze virusscanner altijd updaten naar de nieuwste versie van de scanner via de virusscanner zelf.

Of je voor de AVG free download gaat of de betaalde versie is aan jou. De gratis versie is een uitgeklede kale scanner die niet alle poorten sluit voor hackers, hier heb je namelijk een firewall voor nodig. Ook is er geen extra bescherming tijdens het internetbankieren. Deze functies zijn in veel gevallen wel wenselijk.

AVG

Antivirus Free

Antivirus

Internet Security

Gratis

€ 59,99

€ 79,99

Avg gratis virusscanner
Avg virusscanner
Avg internet security

Antivirus

Antivirus

Antivirus

Beveiliging van links

Beveiliging van links

Beveiliging van links

E-mail Protection

E-mail Protection

E-mail Protection


Online Shield

Online Shield


Gegevenskluis

Gegevenskluis


Automatische updates

Automatische updates


Anti-Spam


Winkel en Bankier Veiliger


Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: