Comodo Internet Security

Comodo Internet Security is een gratis virusscanner die bestaat uit diverse onderdelen, namelijk de Comodo Firewall, de Comodo Antivirus en Defense+. Door deze drie onderdelen is het beveiligingspakket van Comodo een uitgebreid pakket, dat je computer beschermt tegen virussen, Trojaanse paarden, spyware en rootkits.

Zo biedt de beschermingslaag Defense+ bijvoorbeeld geavanceerde beschermingstechnieken voor de firewall, gedragsblokkering en een sandbox om applicaties in een veilige omgeving uit te kunnen voeren, zonder dat deze directe en definitieve aanpassingen doorvoeren op de computer, terwijl de firewall en de antivirus software van de virusscanner jouw computer op andere beschermingslagen beschermen tegen schadelijke malware.

comodo bedrijfs logo

​Van alle gratis virusscanners, is Comodo Internet Security samen met Roboscan Internet Security en Qihoo 360 Total Security een van de meest uitgebreide beveiligingspakketten. Dit komt omdat het beveiligingspakket van Comodo Internet Security diverse beschermingslagen heeft, die allemaal gratis te gebruiken zijn op jouw computer. En omdat Comodo geheel in het Nederlands is uitgevoerd en een overzichtelijke interface heeft voor gebruikers, is het naast een zeer uitgebreid pakket ook een zeer gebruiksvriendelijk pakket voor de bescherming van jouw computer. Zo is het pakket niet alleen geschikt voor gevorderde gebruikers van de computer, maar ook zeker voor beginnende computergebruikers.

bedienignspaneel

De functies van Comodo Internet Security

Als je gebruik maakt van Comodo Internet Security, kun je door middel van deze virusscanner ook gebruik maken van de Comodo Secure DNS servers. Deze servers passen de DNS instellingen van jouw provider aan, maar gebruiken bovendien cloud gebaseerde gedragsanalyse. Deze gedragsanalyse verifieert onbekende bestanden op cloudservers, zodat deze beoordeeld kunnen worden op basis van veiligheid en betrouwbaarheid.

Daarnaast is de virusscanner tevens uitgerust met PrivDog: een functie van de virusscanner die potentieel gevaarlijke advertentie van zogeheten third party reclamenetwerken preventief blokkeert. Heb je de optie van PrivDog ingeschakeld, dan worden er alleen nog reclames van AdTrustMedia getoond.

Heb je Comodo Internet Security eenmaal geïnstalleerd, dan wordt de browser van deze virusscanner ook direct geïnstalleerd. Deze browser, die Comodo Dragon wordt genoemd en gebaseerd is om de browser Mozilla FireFox, zorgt ervoor dat de privacy en online veiligheid van de gebruiker van de browser worden gewaarborgd. Gegevens van jouw internetgebruik, zoals wachtwoorden, persoonlijke informatie en financiële transacties, worden in het kader van jouw privacy en online veiligheid daarom niet opgeslagen. En omdat Comodo Internet Security ook een zogeheten Game Modus biedt waarbij er geen meldingen of waarschuwingen getoond worden en bepaalde beslissingen door de virusscanner zelf afgehandeld worden, hoef je helemaal geen last te hebben van de virusscanner tijdens het computeren.

Tot slot zijn Comodo Antivirus en Comodo Firewall ook los van elkaar te gebruiken. Heb je bijvoorbeeld al een gratis virusscanner en wil je alleen nog een firewall, dan kun je Comodo Antivirus uitschakelen om alleen gebruik te maken van de firewall van Comodo Internet Security.

Download Comodo Internet Security

Ben je overtuigd van de voordelen van Comodo Internet Security en wil je deze virusscanner downloaden om te gebruiken op jouw computer? Gebruik dan onderstaande downloadknop om het meest recente installatiebestand van de gratis virusscanner te gebruiken en de virusscanner direct te downloaden.

Hoewel de gratis internet security suite meer dan compleet is biedt de Pro versie een Virus free garantie. Dit houd in dat als Comodo geïnstalleerd en geactiveerd is en de techsupport van Comodo jouw pc niet schoon krijg zij jou tot 500 dollar aan reparatie kosten aan jouw pc betalen om het probleem op gelost te krijgen.

​Comodo

​Antivirus Advanced

​Internet Security

​​Security Pro

​Security Complete

Gratis

€ 22,70

€ 45,42

€ 102,21

virusscanner comodo
gratis internet beveiliging comdo
pro internet security
Comodo internet security complete

Antivirus

Antivirus

Antivirus

Antivirus

​Anti-spyware

​Anti-spyware

​Anti-spyware

​Anti-spyware

​Cloud Security

​Cloud Security

​Cloud Security

​Cloud Security

​Game Modus

​Game Modus

​Game Modus

​Game Modus

​Infection Defense

​Infection Defense

​Infection Defense

​Infection Defense

​ ​

​Firewall

​Firewall

​Firewall


​Live Expert Virus Support

​Live Expert Virus Support


Virus Free Guarantee

Virus Free GuaranteeWifi Hotspot Protection

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: