2

De pop-ups van Avira Free Antivirus zijn verleden tijd

do not use a free antivirusAls je gebruik maakt van de gratis virusscanner van Avira  om jouw computer te beschermen, heb je hoogstwaarschijnlijk al wel eens te maken gehad met pop-ups van deze virusscanner. Gebruikers van het Duitse antivirus programma kregen namelijk bijna dagelijks updates van de virusscanner, die voor veel gebruikers van de software als zeer storend werden gezien. Echter, Avira Free Antivirus lijkt in 2014 eindelijk gehoor te geven aan de ergernissen van klanten, want in de 2014 versie van de software zijn de pop-up advertenties van de virusscanner verleden tijd.

In een verklaring gaf Avira aan dat het bedrijf de pop-ups zelf ook vervelend vond, maar dat deze pop-ups nu eenmaal noodzakelijk waren om het product van Avira aan miljoenen mensen aan te kunnen bieden. Gelukkig is dat vanaf nu dus verleden tijd.

Avira Free Antivirus: één van de beste virusscanners op de markt

Avira Free Antivirus is één van de populairste virusscanners op de markt en dit is niet voor niets. De virusscanner van het Duitse bedrijf Avira kreeg namelijk diverse goede testresultaten uit onafhankelijke tests van AV-Test en AV-Comparatives, waar uit bleek dat de virusscanner één van de beste virusscanners op de markt is en zeer geschikt is voor niet-commercieel thuisgebruik. Zo beschikt de virusscanner over een volwaardige antivirus-oplossing, een rootkit-detectie en een opsoringsmechanisme voor dialers, Trojaanse paarden, virussen en spyware. Meer over de virusscanner, lees je op deze pagina.

Omdat de dagelijke pop-ups nu niet meer getoond zullen worden door Avira, zal de populariteit en gebruiksvriendelijkheid van deze virusscanner alleen nog maar groter worden.

Maarten
 

Click Here to Leave a Comment Below 2 comments
Rijkers - juni 8, 2018

ik gebruik avira free, de ervaring is dat ik met enige regelmaat steeds als ik inlog alleen avira reclame krijg,moet dan steeds weer uitloggen en opnieuw opstarten en hopen dat het deze keer niet zo is! werkelijk heel frustrerend. Weet iemand wat ik hier aan kan doen?

Reply
Maarten - oktober 18, 2018

Een betaalde versie nemen

Reply

Leave a Reply: